23948sdkhjf

AG Electric fordobler overskuddet

Til trods for den verserende finanskrise forventer den sønderjyske installatørvirksomhed, at man kan fastholde niveauet i indeværende regnskabsår.
AG Electric kom ud af 2008/2009 med en bruttofortjeneste på 14,9 mio. kr., hvilket svarer til en fremgang på 2,2 mio. kr. i forhold til året før. Resultat før skat endte på 2,0 mio. kr., og det er lig med en fordobling sammenlignet med 2007/2008.

- Udviklingen er synlig på flere måder, således har virksomheden haft en stor omsætningsfremgang det seneste år, vi er blevet AIA-certificeret, og der er etableret en afdeling i Aabenraa, for bedre at kunne betjene kunderne i det sydøstlige Sønderjylland. Dertil kommer, at vi har udvidet produktpaletten indenfor en række vækstområder, ligesom vi har øget aktiviteten indenfor landbrugssektoren, skriver AG Electric i sit regnskab.

Virksomhedens ledelse betegner resultatet som særdeles tilfredsstillende og forventer, at man kan fastholde den positive udvikling i indeværende regnskabsår på trods af de svage økonomiske konjunkturer.

Kilde: AG Electric årsregnskab

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083