23948sdkhjf

Nu kører Data Respons med overskud i Danmark

Den norske embedded-koncern kan nu melde om lønsom drift i alle lande efter tredje kvartal. På trods af svære markedsforhold ser man nu også flere lyspunkter i horisonten.
- I et hårdere marked er vi tilfredse med lønsomhed i alle lande og positive pengestrømme i kvartalet. Selv om vi ser enkelte lyspunkter, tror vi fortsat, at markedsforholdene vil være krævende i resten af 2009, siger Kenneth Ragnvaldsen, koncernchef i Data Respons.

De samlede driftsindtægter i tredje kvartal endte på 154,6 mio. norske kr. (ca. 139 mio. kr.), hvilket svarer til en tilbagegang på 16 %. Driftsresultatet (EBITDA) endte på 7,1 mio. norske kr. (6,4 mio. kr.) – eller en halvering fra tredje kvartal 2007/2008. Ordreindgangen i kvartalet endte på 115 mio. norske kr. (103 mio. kr.), og den samlede ordrebeholdning er nu på 414 mio. norske kr. (372 mio. kr.)

Positivt resultat i Danmark
- Den danske virksomhed har klaret at vende driften til et positivt resultat i tredje kvartal, noget vi er meget tilfredse med, siger Kenneth Ragnvaldsen.

Han forventer dog, at den kommende tid også vil være udfordrende for den norske koncern.

- Omsætningsudviklingen og ordreindgangen i kvartalet er præget af krævende markedsforhold. Imidlertid ser vi tegn på bedring. Antallet af forespørgsler er på vej op igen inden for service i visse regioner, noget som er en tidlig indikator på, at markedet er på vej op, siger Kenneth Ragnvaldsen.

Kilde: Data Respons - http://www.datarespons.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094