23948sdkhjf

DI’s Produktpris 2009 til Medtime

Virksomheden Medtimes Klinisk Vagtplanlægning blev kåret som vinder af DI’s Produktpris 2009.
Medtimes produkt er et digitalt og internetbaseret værktøj til vagtplanlægning, som er så effektivt, at det kan frigøre administrativt tidsforbrug på sygehusene og hospitalsafdelingerne til bedre patientpleje.

Sygehusafdelinger, der har brugt Medtime, har reduceret deres tid til planlægning og overtidsforbrug med 40 % og deres årlige sygefravær med 7 %. Blev dette bredt ud over hele det danske sygehusvæsen, ville det svare til 900 læger, 1.600 sygeplejersker og 2.100 medarbejdere i ældreplejen.

I en tid med mangel på læger, sygeplejersker og andet plejepersonale rummer Medtimes system således et stort potentiale. Ikke alene herhjemme, men også i udlandet.

- Medtime vinder DI’s produktpris, fordi de har udviklet et enestående innovativt produkt, der bruger kendt teknologi til at løse en kompliceret planlægningsopgave, der har stor betydning for driften på de danske sygehuse, hed det i begrundelsen, da økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen sammen med DI-formand Jesper Møller, overrakte produktprisen på DI’s Topmøde 2009.

Med Medtime får de ansatte i sundhedssektoren desuden også adgang til at ønske, bytte og registrere arbejdstid via en samlet webportal.

Medtime er en mindre virksomhed med domicil i Lyngby nord for København. Systemet er udviklet af firmaets administrerende direktør, læge Jesper Milthers, og Medtime vandt prisen i skarp konkurrence med fire andre virksomheder.

Det er 15. gang, at DI’s Produktpris uddeles. Prisen går til en dansk virksomhed for udviklingen af et fremragende produkt. Udover et diplom består prisen af skulpturen ”Stævnen”, som er skabt af billedkunstner Gerhard Rohwer fra Gilleleje.

Kilde: Dansk Industri - http://www.di.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095