23948sdkhjf

Microsound afhængig af svensk kapital

Microsound, der med base i Silkeborg beskæftiger sig med udvikling inden for høreapparater, er afhængig af kapital fra sine svenske ejere.
For tiden står det så grelt til, at virksomheden ikke har kunnet indlevere sit årsregnskab, da der mangles kapital til den fortsatte drift, skriver Midtjyllands Avis.

Microsound blev overtaget af svenske Cellpoint for 18 måneder siden. På det tidspunkt blev den midtjyske virksomhed stillet et tocifret millionbeløb i udsigt – et beløb som Microsound endnu ikke har set noget til.

- Microsound har levet af den omsætning, vi selv har kunnet realisere. Vores produktudvikling står stille, da det eksempelvis ikke er muligt at få fremstillet prototyper af produkterne. Og på grund af den situation, som vi er i, har vi heller ikke kunnet aflevere regnskab for 2008, siger Mads Rugholm til avisen.

Fremtidsudsigterne for den midtjyske virksomhed er svære at spå om, da der ikke er nogen garanti for at virksomheden får tilført den nødvendige kapital fra moderselskabet.

Kilde: Midtjyllands Avis

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078