23948sdkhjf

ElektronikGruppen strømliner organisationen

Startende fra 1. september arbejder ElektronikGruppens største forretningsområde ud fra en ny organisationsmodel under et fælles varemærke – EG Electronics.
Gruppens forretningsområde Electronics udgjordes tidligere af afdelingerne EG Components, EG Display & System, EG Networks og Österlinds El-Agentyr, der alle har fungeret som separate salgsselskaber med egne varemærker. Fra 1. september arbejder disse enheder i en fælles organisation med tydeligt kundesegmenteret salg under navnet EG Electronics.

- Efter en omfattende evaluering med et stort antal kunder ved vi, at vi opfattes som en værdifuld forretningspartner som forbindes med produktkundskab, service og pålidelighed. Men vi ved også, at der findes plads til yderligere at udvide værdien af vores totale tilbud, siger Fredrik Celsing, koncernchef i ElektronikGruppen og for forretningsområdet Electronics.

- For at afstedkomme dette har vi sat et forandringsarbejde i gang, som vil vare et stykke tid. Startskuddet er allerede givet gennem, at vi har samlet al virksomhed inden for forretningsområdet under et varemærke, EG Electronics. Vores grafiske profil har fået et ansigtsløft for at understrege det nye, men det er min absolutte ambition, at vores kunder og leverandører kommer til at mærke større og vigtigere forandringer end det, siger Fredrig Celsing.

Kilde: ElektronikGruppen - http://www.egruppen.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079