23948sdkhjf

Gule badeænder og fægtende robotter

De udstillende virksomheder på dette års HI-messe brugte alle tricks for at lokke gæsterne ind på standen.
Det er ikke længere nok blot at have en skål med blandede bolcher og et stak glittede brochurer, hvis man vil fange HI-gæsternes opmærksomhed. I hvert fald viser dette års messe, at kreativiteten har haft frit spil hos en række udstillere. Electronic Supply gik på jagt efter nogle af de mere specielle indslag på dette års messe.

Invasion fra det ydre rum
Om der var grønne marsmænd i området skal være usagt, men i hvert fald kom denne ufo truende tæt på Danchells stand på Electronics-messen i hal H.











Mand over bord
Denne lidt specielle stand ledte i den grad tankerne hen på det våde element. Men hvad er også mere naturligt end at sælge kildevand fra en robåd? Krusmølle Kilde i hal H.







Badeænder på en industrimesse?
Nå ja, hvorfor ikke. Utallige gule badeænder svømmede i hvert fald lystigt rundt i baljerne uden for Dansk El-Forbunds stand – og mon ikke det har kunnet trække et par nysgerrige gæster inden for?








Jurassic Park – nu mere selvlysende
I hal F havde E.C. Maskinfabrik i mere end en forstand medbragt det tunge skyts. I hvert fald stod denne kære lille, selvlysende fyr og bevogtede standen. Håber ikke den har skræmt alt for mange gæster væk?










Vrooom, Vrooom
Der var masser at kigge på for folk med benzin i blodet. Gokarts, speedwaycykler og så naturligvis denne Porche hos Nord-Lock i hal F.














Find nissen
Hos Fritz Schur Teknik stod et par havenisser og passede på standen, mens personalet havde travlt med at servicere de mange gæster i hal M.














Party time
Hos AVN var der godt gang i festen med hede teknorytmer og masser af dansende robotter, der boltrede sig i diskolysets skær.












Velkommen til
Denne model af en nydelig, ældre dame med et begejstret ansigtsudtryk bød velkommen med lidt til den søde tand og et halvt glas vand hos Formkon i hal M. Gad vide om glasset er halvt tomt eller halvt fuldt?













En garde
De tre musketerer var blevet reduceret til to – og så var de i øvrigt blevet forvandlet til robotarme. Men der var alligevel godt gang i fægtningen hos ABB. Ved redaktionens afslutning var der endnu ikke kåret en vinder af fægtekampen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126