23948sdkhjf

National Instruments og Prevas indgår samarbejde i Skandinavien

Prevas er som den eneste virksomhed i Skandinavien blevet udvalgt til prioriteret samarbejdspartner, Select Alliance Partner, af National Instruments (NI).
NI´s prioriterede samarbejdspartnere benytter deres ekspertise og indgående kendskab til NI´s produkter til at udvikle kundespecifikke, tekniske løsninger. Kunderne tilhører en række forskellige brancher, som fx telekom, forsvar, bilindustri og produktionsindustri.

- Prevas har i over 15 år med stor succes udviklet løsninger baseret på National Instruments teknik. NI´s aktiviteter i Europa vokser fortsat, og vi ser frem til et fortsat tæt samarbejde med Prevas med det formål at tilgodese ønsker fra vores fælles kunder, siger Francis Griffiths vice president for det europæiske marked inden for NI.

Prevas er en af 17 virksomheder i verden, som indgår i NI´s Select Alliance Partner og har været medlem af programmet Alliance Partner siden midten af 1990´erne.

- Det er med stor stolthed, at vi i dag kan kalde os National Instruments´ Select Alliance Partner. Det har åbnet nye muligheder, og vi kan nu i endnu større udstrækning levere omfattende løsninger til kunder over hele verden, siger Mats Lundberg, direktør i Prevas AB.

Kilde: Prevas - http://www.prevas.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064