23948sdkhjf

Det sker: Netværksfremstød rettet mod norske teknologiklynger (industri)

Danmarks Ambassade i Oslo har i samarbejde med Center for Underleverandører i Herning (CFU) planlagt et netværks- og relationsarrangement for at fremme danske underleverandørers interesser i Norge.
Du får gennem dette arrangement mulighed for at op- og udbygge dit netværk til en række norske industrivirksomheder og dermed skabe grundlag for længerevarende samarbejder.

Arrangement og målgruppe: Ambassaden vil forud for markedsbesøget tage kontakt til en række nøglepersoner i eksempelvis NLI og Grenland Group samt teknologiklynger. Af hensyn til geografien og de praktiske omstændigheder derved, har man valgt at begrænse markedsbesøget til det sydlige Norge - nærmere bestemt Kristiansand samt Horten-området og Kongsberg tæt ved Oslo.

Markedsføring: Der vil blive udarbejdet en samlet præsentationsfolder for de danske deltagere. Folderen vil indeholde en beskrivelse af de danske virksomheder, og vil blive omdelt til en række potentielle samarbejds- og kundeemner forud for markedsbesøget.

Program: Der er planlagt et forløb over sammenlagt fire dage i perioden 2.–5. november 2009. Ambassaden tilrettelægger program for de fire dage, der blandt andet inkluderer møde med relevante klynger og virksomheder samt deltagelse i ”Teknologidagene”. Det endelige program udarbejdes når gruppen er sammensat, og mulighederne for netop denne gruppe i Norge kendes.

Forberedende Informationsmøde : Medio september forventes der afholdt et møde i Danmark for de deltagende virksomheder med henblik på at etablere netværk internt i gruppen. Samtidig vil der blive diskuteret og afklaret det præcise fokus for projektet samt informere om og koordinere de nærmere detaljer.

Budget: Der søges om støtte fra Danmarks Eksportråd. Pris pr. deltager efter evt. tilsagn om støtte vil være cirka 21.000 kr. (ex. transport, ophold og andre udgifter).

Tilmelding: Der er begrænset plads ved arrangementet, og antallet af deltagere er fastsat til maksimalt 10 virksomheder baseret på ”først-til-mølle”-princippet. Tilmelding til Knud Hareskov, Center for Underleverandører, pr. e-mail eller til Henrik Visby, eksportrådgiver ved ambassaden i Oslo, på . Desuden består projektteamet af eksportrådgiver Martin Amdi Pedersen ( ).

Kilde: Center for Underleverandører - http://www.underlev.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078