23948sdkhjf

Spar CO2 og penge på nye højtryksanlæg

ML System har siden 80’erne været pionerer inden for udviklingen af højtryksluftbefugtning. Seneste skud på stammen er energibesparende og miljørigtige anlæg, der med stor fordel kan erstatte damp eller trykluft - alene energibesparelsen finansierer nyanskaffelsen inden for en ganske kort periode!
Befugtningsanlæg kan være en dyr fornøjelse, men højtryk er en billig metode og med en kort tilbagebetalingstid, typisk under to år. Selve teknologien er kendt, men ML System har været med til at revolutionere markedet med den nye miljørigtige højtryksteknologi.

Unik metode sparer både energi og penge
Ry-virksomheden har udviklet et unikt system, hvor luften trækkes op nedefra og vandet ”lægges” ud oven på selve luftstrømmen. ML System var således de første til at udnytte en ventilators bæreevne til at fordele det forstøvede vand fra højtryksdyserne, se billede.

- Med ML Princess giver vi vores kunder en enestående mulighed for både at være en miljøbevidst virksomhed og øge produktiviteten på én og samme tid, fortæller den ene grundlægger og viceadministrerende direktør, Marianne Jager.

Hun fortsætter:

- Teknologien er væsentlig bedre end de øvrige luftbefugtningsmetoder – på alle måder! Højtryksbefugtning reducerer både energiforbrug og kølingsomkostninger og nedsætter dermed CO2-udslippet, hvilket alt sammen medvirker til en forbedret økonomi.

Marianne Jager forklarer, at det især er virksomheder, der benytter gamle trykluft- og dampsystemer, der kan spare rigtig mange penge på bundlinjen ved at skifte til de nye højtryksanlæg.

Undgå elektriske forstyrrelser og skab et godt arbejdsklima
Luftbefugtning er bl.a. væsentlig inden for elektronikindustrien, hvor det er vigtigt at undgå statisk elektricitet, der kan give elektriske forstyrrelser, som kan resultere i fejl på det færdige produkt.

- Hvis luftfugtigheden er for lav, bliver indeklimaet tørt, og det giver medarbejderne bl.a. hovedpine og tørre slimhinder og dermed højere sygefravær, forklarer Marianne Jager.

- Med en befugtningsløsning fra ML System vil de flestes krav til befugtning kunne opfyldes, idet vi kan holde en konstant luftfugtighed inden for intervallet 40 til 98 pct., supplerer hun.

Ultra rent vand - også bakteriologisk rent vand
Elektronikindustrien har i flere år efterspurgt ultra rent vand, hvilket nu er muligt med et ML System. Samtidig er ML System ISO 22000 certificeret og har et unikt serviceprogram, der sikrer, at vandet fra et ML befugtningsanlæg aldrig kan udgøre nogen sundhedsrisiko.

- ML System kan nu med stor fordel for kunden udskifte eksisterende dampanlæg med højtryk. Og det med god samvittighed for både natur og pengepung, lyder det fra Marianne Jager.

Højkvalitetsprodukter til store dele af industrien
ML System har siden 80’erne udviklet og leveret højkvalitetsprodukter inden for luftbefugtning. Oprindelig var gartneribranchen hovedfokus, men markedsområderne blev hurtigt udvidet til andre industrier, såsom træ, papir, elektronik samt fødevare og frugt- og grøntafdelinger i detailhandelen.

ML System sælges via forhandlernetværk worldwide eller direkte fra hovedkontoret. Som noget helt nyt er Ry-virksomheden nu også i færd med at etablere eget salgsselskab i USA.

Læs mere om ML System og se forhandlerliste på www.ml-system.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078