23948sdkhjf

Endnu et rekordår for M.S. Teknik

På trods af stor konkurrence har en målrettet satsning på udvikling af et it-system til forbedring af produktionen i mindre og mellemstore fremstillingsvirksomheder igen givet et rekordresultat for Næstved-virksomheden M.S. Teknik.
- Vor succes handler helt enkelt om at kunne levere løsninger, der løser kundernes behov for optimeret produktionsstyring til en lav pris. Det er ikke helt let at udvikle denne type løsning, og det har taget os ni år at være helt sikker på, at alt lige fra styklister til efterkalkulation bare virker, siger partner og salgsdirektør Per Rasmussen fra M.S. Teknik og fortsætter:

– Dette arbejde har vi nu høstet frugterne af i de seneste to år. Vi forventer også et rigtigt godt 2009, da vi kan mærke at virksomhederne har øget deres fokus på at optimere produktionen.

Resultatet før skat voksede fra 633.000 kr. til 864.000 kr., og samtidig steg omsætningen med næsten 20 % fra 5,8 mio. kr. til 6,9 mio. kr. M.S. Teknik beskæftiger i dag otte ansatte, hvilket er en fordobling af staben i forhold til 2008.

M.S. Teknik udvikler software til produktionsstyring målrettet til ordreproducerende danske virksomheder med typisk 10 til 50 ansatte. Virksomheden er både samarbejdspartner og konkurrent med Microsoft. M.S. Tekniks løsninger er en overbygning til Microsoft C5, men konkurrerer også med Microsofts Dynamics Nav og AX systemer.

Kilde: M.S. Teknik - http://www.msteknik.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078