23948sdkhjf

Terma og Idé-Pro Engineering & Software i strategisk samarbejde

Terma A/S og Idé-Pro Engineering & Software A/S (Idé-Pro) har indgået en tre-årig aftale om leverance af softwareprodukter og relaterede services til produktudvikling, design, konstruktion, fremstilling, vedligehold, produktion, kvalitetssikring samt videnhåndtering og virksomhedsintegration – tilsammen benævnt Product Lifecycle Management (PLM).
Aftalens samlede værdi i perioden vurderes til 20 mio. kr., og leverancen baseres på produktlinierne CATIA, Smarteam, Delmia og 3dvia fra Dassault Systemès samt MSC fra MSC.Software. Endvidere leveres implementerings- og ingeniørassistance fra Idé-Pro.

- Vores fornemste opgave er at yde vores kunder i den internationale fly-, forsvars- og sikkerhedsindustri optimal service og sikkerhed. Det kræver blandt andet, at vi styrker indsatsen på PLM-området. Det gør vi nu med løsninger fra Dassault Systémes med Idé-Pro som lokal partner, siger vice president it, Jørgen Eskildsen fra Terma.

- Vi har valgt Idé-Pro som partner til de implementerings-, konstruktions- og ingeniørprojekter, vi skal gennemføre de kommende år, på baggrund af deres indsigt og erfaring med den industri, vi opererer i. Terma planlægger at standardisere produktudvikling, produktion og virksomhedsintegration på produkter fra Dassault Systemès således, at vores interne processer i endnu højere grad bliver systemunderstøttet. Dermed vil Terma være rustet til de kommende års globalisering og deltagelse i internationale projekter som fx det amerikanske F-35 Joint Strike Fighter, siger Jørgen Eskildsen.

- Vi har gennem de seneste år gjort meget for at positionere os rigtigt i forhold til den relativt lille men kraftigt voksende danske industri, der leverer komponenter og systemer til den internationale Aerospace og Defense industri. Derfor er vi meget glade for, at den største af de danske virksomheder inden for dette område, Terma A/S, nu har valgt os som leverandør af software og konsulentydelser til nuværende og kommende projekter, udtaler direktør Henrik Bøgelund, Idé-Pro Engineering & Software A/S.

- Vi skal gøre vores bedste for at leve op til den tillidserklæring, som er blevet vist os. Det første projekt, der er under implementering, er en løsning til styring af vores mange produktdata i forbindelse med udviklingsprojekter, slutter Jørgen Eskildsen.

Kilde: Idé-Pro Engineering & Software - http://www.ipes.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109