23948sdkhjf

HI 2009: Nyt stærkt produkt på programmet hos MAS-HØVIK A/S

MAS-HØVIK A/S er netop valgt som agenturhaver for Hänel Büro- und Lagersysteme, som er et stærkt, verdensomspændende brand på markedet for lagerautomater og paternoster-systemer.
Tyske Hänel er en af verdens førende producenter med distributionsnet i mere end 60 lande og på det danske marked nu altså repræsenteret af MAS-HØVIK A/S, som viser Hänel-produkterne på HI 09 i MCH Messecenter Herning.

MAS-HØVIK A/S er selv landsdækkende med hensyn til både salg, rådgivning og service. Det giver kunderne tryghed og en meget hurtig support og service, hvilket de fleste virksomheder ser som en nødvendighed i dag.

Hänel begyndte at producere helt tilbage i 1957, og har i dag et så omfattende program, at stort set ethvert kundebehov kan opfyldes.

I forhold til almindelige reolsystemer giver Hänels lagerautomat- og paternoster-systemerne kunden betydelige gevinster i form af væsentligt højere lagerkapacitet og omfattende besparelser i tid og omkostninger. Systemerne leveres til stort set alle formål inden for både industri og kontor.

Kilde: MAS-HØVIK - http://www.mas-hoevik.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078