23948sdkhjf

DK Engineering leverer til Danida-projekt i Vietnam

Desmi Contracting har valgt DK Engineering til at stå for mekanisk og elektrisk indretning af en teknisk skole i Vietnam.
Skolen skal bygges i Dung Quat og skal specielt målrettes den petrokemiske industri, der er meget vigtig i området. For at klare den praktiske del med indretning af skolen har Desmi Contracting allieret sig med DK Engineering, der har eget kontor i Hanoi. Der skriver Nordjyske Stiftstidende.

- Vi er Desmi Contractings repræsentant i Vietnam, og som sådan er vi faktisk inde i projekterne fra dag et, da det er os, der finder projekterne og bagefter går ind i forberedelsen af dem og medvirker i tilbudsgivningen, siger administrerende direktør for DK Engineering, Dan S. Christensen, til Nordjyske Stiftstidende.

Hans virksomhed står blandt andet for installation af mekanisk og elektrisk udstyr på skolen, ligesom de også skal sørge for ventilation, vand og elektricitet. Selve udstyret og maskinerne indkøbes af Desmi Contracting fra forskellige danske underleverandører og leveres til Vietnam i løbet af oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079