23948sdkhjf

Kapitalindsprøjtning til Medotech

30 mio. kr. i nyindskudt kapital skal videreudvikle den danske medicoproducent og gøre virksomheden klar til salg.
Medotech har lanceret et apparat til behandling af tænderskæren, og med den nye kapitalindsprøjtning, der blandt andet kommer fra kapitalfonden Via Ventures, er det planen, at det banebrydende produkt skal lanceres i nye lande, og at produktudviklingen også skal have et boost. Det skriver Børsen.

Efter planen er der også tale om den sidste kapitalindsprøjtning i denne omgang. Virksomhedens ledelse satser på at kunne øge omsætningen fra de nuværende ca. 10 mio. kr. til omkring 100 mio. kr. i løbet af to-tre år. Samtidig håber man at kunne få et kommercielt gennembrud på det lukrative amerikanske marked.

Og netop det amerikanske marked er et centralt led i Medotechs ambitioner om at kunne sælge virksomheden til en stor international elektronik- eller medicokoncern. Administrerende direktør Troels Biermann Mortensen fortæller, at et salg principielt allerede vil kunne gennemføres nu, hvis salgsprisen er høj nok, men samtidig vurderer han, at det er mere sandsynligt, at det vil ske om to-tre år. Til den tid forventer han, at selskabet vil have en værdi på ½-1 mia. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111