23948sdkhjf

Lejet chef gav Ulveco en hjælpende hånd

Gennem projektet ”Chef til leje” har den nordjyske elektronikproducent hentet nye kompetencer ind på direktionsgangen.
Også Ulveco er blevet berørt af finanskrisen, og for direktør Morten Ziwes lå der en stor opgave i at få den nordjyske producent af transformatorer styret sikkert igennem krisen. Den opgave har han ikke ønsket at gabe over alene, og derfor har han benyttet sig af Væksthus Nordjyllands tilbud ”Chef til leje”, hvor man i en periode kan få tilskud til at hente ekstern rådgivning til virksomheden. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

- Jeg har min styrke på afsætningen, men er ikke særlig skarp til produktion og logistik. Jeg havde kun en fornemmelse af, hvor det haltede, så i stedet for at blive stresset og forsøge at gøre nogle ting, jeg alligevel ikke er kompetent til, så valgte jeg at hente Per ind, udtaler Morten Ziwes til Nordjyske Stiftstidende om engagementet af konsulent Per K. Andersen.

Og ordningen har givet gode resultater hos Ulveco. Siden januar har Per K. Andersen analyseret på Ulvecos situation og blandt andet fundet ud af, at råvarelageret ikke svarede til produktionsbehovet, at mange arbejdsgange ikke var registreret, hvilket betød, at der ikke var noget overblik over, hvad det kostede at producere hvert enkelt produkt samt sidst men ikke mindst, at flere af virksomhedens produkter ville blive mere lønsomme, hvis de blev produceret i Danmark frem for på Ulvecos fabrik i Kina.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11