23948sdkhjf

Opkøb cementerer Lindpros markedsposition

Lindpro, der er en af Danmarks største el-installatørvirksomheder, bruger recessionen til at styrke markedspositionen gennem opkøb. Virksomheden har pr. 1. maj 2009 opkøbt hovedaktiviteterne i mh Martin Hansen A/S, der er en af landets store el-tekniske virksomheder.
Pr. 1. maj 2009 har Lindpro overtaget hovedaktiviteterne i mh Martin Hansen A/S.

Opkøbet er en væsentlig styrkelse af Lindpros kernekompetencer og markedsdækning samtidig med, at virksomheden tilføres stærke specialkompetencer inden for industri og automation.

mh Martin Hansens 90 medarbejdere og aktiviteter i virksomhedens seks afdelinger på Fyn og i Trekantsområdet videreføres fremadrettet i Lindpro a/s. De opkøbte aktiviteter omfatter ikke mh Martin Hansens detailforretning Fyns Service Center, der drives videre i andet regi af nuværende ejere Brian Lunde Hansen og Allan Gustavsen med henblik på at videreudvikle forretningens positive udvikling.

Lindpro sætter sig tungt på Fyn
Lindpro, der allerede har en række afdelinger på Fyn og i Trekantsområdet, cementerer med opkøbet positionen som en førende aktør på el-markedet i netop dette geografiske område.

- Opkøbet skaber naturligvis nogle forretningsmæssige fordele og tilfører Lindpro en meromsætning, der i indeværende år er forventet til 40 mio. kr., men derudover sikrer vi os et stærk geografisk løft på især Fyn, hvor vi bliver en af de største aktører på markedet. Den brede markedsdækning sikrer høj faglighed, bedre betjening af kundekredsen og en bred vifte af tværfaglige kompetencer, som vores kunder efterspørger, fortæller Thomas Hornslet, direktør Lindpro.

Styrkelse af kompetencer
mh Martin Hansen var et attraktivt akkvisitionsemne for Lindpro på baggrund af flere årsager.

- Martin Hansen har en særdeles solid serviceforretning samtidig med, at de kan tilføre os specialkompetencer inden for industri og automation. Det har også været en væsentlig faktor, at der er god synergi mellem Lindpro og Martin Hansens kultur og forretningskoncept. Martin Hansen er, ligesom Lindpro, en virksomhed med solide kernekompetencer, høj faglighed og stor arbejdsglæde. Der er ingen tvivl om, at virksomheden fra dag et kan styrke vores forretning, siger Thomas Hornslet, direktør, Lindpro.

Højt ambitionsniveau
Hos mh Martin Hansen er ejere Brian Lunde Hansen og Allan Gustavsen glade for opkøbet. De fortsætter begge deres arbejde i Lindpro og forsikrer om, at virksomhedshandlen kun medfører positive forandringer for kunder og medarbejdere.

- Vores kunder kan være helt trygge. Alle aftaler fortsætter uændret, og vores nuværende medarbejdere vil som altid servicere kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Nu da vi er en del af en stor virksomhed, får vi langt bedre markedsbetingelser – og det er ikke mindst til gavn for vores kunder, fortæller Brian Lunde Hansen.

Ejernes baggrund for salget knytter sig til et ønske om vækst og udvikling.

- Vi har længe haft store ambitioner om at blive en førende installatør på markedet, men har på baggrund af det nuværende marked vurderet, at vores ambitioner kun kan virkeliggøres gennem salg af virksomheden. Vi har nu sikret vores dygtige medarbejdere og trofaste kundekreds samtidig med, at vi har mulighed for at virkeliggøre vores ambitioner og udvikle forretningen yderligere, fortæller Allan Gustavsen, ejer, mh Martin Hansen

Kilde: Lindpro - http://www.lindpro.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078