23948sdkhjf

Produktnyhed: Qseven fra Data Respons

Med lille formfaktor (70x70 mm), robust, single-konnektering og lavt strømforbrug er Qseven Computer-on-Module (COM) standarden ideel til mobile og ultra-mobile løsninger. Data Respons distribuerer Qseven moduler fra tyske Congatec.
Qseven modulet er designet til ultra-lavt energiforbrug og kommer som standard fra Congatec med Intel AtomTM processor Z5xxx serien og Intel System Controller Hub US15W. Modulet er blæserløst og mobile, og ultra-mobile applikationer kan nemt implementeres.

Med en lille formfaktor på 70x70 mm kan modulet let integreres i systemer med begrænset plads uden at gå på kompromis med performance med fx Intel AtomTM processor, der tilbyder et performance-niveau, som egner sig til en lang række applikationer.

Åben platform
Til trods for, at Qseven modulet fra Congatec som standard kommer med Intel AtomTM, er Qseven ikke CPU-afhængig. Det er fuldt ud muligt at benytte andre CPU'er som fx ARM-processorer på Qseven.

Samtidig er Qseven den første COM standard, som definerer et integreret software interface. Application Programming Interface (API) dækker følgende embedded features: Watchdog Timer, I2C Bus, LCD brightness control, BIOS user memory og systemtemperatur. Qseven modulerne fra forskellige producenter kan således udskiftes uden modifikationer i hardware eller software.

Kilde: Data Respons - http://www.datarespons.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125