23948sdkhjf

Detech presset af storkunder

Den lille østjyske producent af elektroniske styringer mærker nu kundernes pengemangel.
Flere af Danmarks store industrivirksomheder har strammet likviditetsskruen, og det betyder, at mange små leverandører bliver mødt med et ultimatum om længere betalingsfrister. En af disse er vejlensiske Detech, der nu begynder at mærke konsekvenserne på sin egen likviditet. Det skriver Børsen.

- Som lille virksomhed med små muskler skal man holde lidt for sig i øjeblikket. Vi prøver at forhandle os til nogle vilkår, vi kan leve med, men vi stiller os ikke helt på bagbenene. Det er endt med, at vi fokuserer mere på vores likviditet, end vi nogensinde har gjort før, og det er tydeligt, at der er pengemangel ude i systemet, forklarer administrerende direktør Martin Ettrup.

Han understreger dog, at situationen ikke er kritisk endnu, og at ordrebogen ser fornuftig ud, men han indrømmer samtidig, at hvis situationen bliver værre, så skal han til at lede efter alternative løsninger. Det kunne fx være at spørge kunderne om hjælp i form af hurtigere betalingstider eller endda forudbetaling for ordrer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078