23948sdkhjf

Kapitalindsprøjtning skal sikre ny teknologiplatform hos B&O

B&O’s forestående aktieemision skal ikke bruges til at dække koncernens underskud. Pengene skal investeres i udviklingen af en ny, fælles teknologiplatform for koncernens produkter.
Et af B&O’s problemer de seneste år har været, at koncernens produkter er baseret på fire forskellige teknologiske platforme. Det har betydet, at vedligeholdelses- og udviklingsomkostningerne har været alt for høje, og hvad værre er, så har det betydet, at Struer-virksomheden ikke har formået at lancere tilstrækkeligt med nye produkter. Det skriver Berlingske Business.

Det skal der laves om på, og allerede ved sin tiltrædelse erklærede administrerende direktør Karl Kristian Hvidt Nielsen, at en ny, fælles teknologiplatform skulle udvikles. Finansieringen ser nu også ud til at være på plads. Gennem en aktieemission regner B&O med at kunne hente 432 mio. kr., og størstedelen af disse er øremærket til udviklingen at den nye platform.

En dark horse i det spil er dog finanskrisen, der har givet store problemer for flere af koncernens B1-butikker, som står for størstedelen af koncernens omsætning. I prospektet til aktieemissionen tager man derfor forbehold for, at en del af kapitalen måske skal bruges på økonomisk støtte til butikkerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125