23948sdkhjf

Produktnyhed: Fem JUMPFLEX-nyheder fra WAGO

WAGO JUMPFLEX-programmet udvides med fem nye produkter og produktgrupper. Dermed giver de nye målekonvertere og relæmoduler med den karakteristiske form endnu flere anvendelsesmuligheder.
JUMPFLEX 857-819; mV-målekonvertere
Modulerne gør det muligt at parametrisere indgangsniveauer fra 0-200 mV til 0-1000 mV. Desuden er bipolær +/- 100 mV muligt. Disse mange signaler konverteres til et standardanalogsignal. Det er muligt at konfigurere direkte på modulet pr. Dip-switches eller via FDT/DTM-softwaren. Med softwaren kan man endda konfigurere ulineære karakteristika. Typiske anvendelser er fx Lambda-sonder eller shunt-applikationer.

JUMPFLEX 857-531; grænseværdikoblere
De nye grænseværdikoblere kan meget nemt parametriseres pr. teach in. Grænseværdiniveauerne indstilles via en Dip-switch, der betjenes intuitivt, og som også er lettilgængelig på det indbyggede modul. Valget af en af de otte styremuligheder, hysterese-indstillinger osv. sker via Dip-switches eller via softwaren (FDT/DTM). Som indgangssignal accepteres et vilkårligt standardanalogsignal. På udgangene er der et skifterelæ og en transistorudgang.

JUMPFLEX 857-409; bipolære skilleforstærkere
De nye skilleforstærkere, som p.t. kun leveres af WAGO, er indbygget i 6 mm-huse og kan behandle både bipolære og unipolære indgangs- og udgangssignaler. Med henblik på målestrækningsudligning forfra kan sensoroplysninger korrigeres pr. zero-span-potentiometer, hvis eksempelvis 20 mA ikke er nået. Hver Dip-switch-kombination kan kalibreres enkeltvis ved hjælp af et lasertrimsystem således, at målefejlen heller ikke øges ved "ugunstige" kombinationer, som fx 0-20 mA til 4-20 mA.

Relæer og optokoblere
WAGO præsenterer desuden nyheder på koblingsområdet: - ni forskellige optokoblere til spændinger på 24 til 230 V supplerer JUMPFLEX-produktpaletten.

Der er også tale om et supplement på relæområdet. Især til signaler med lille koblingseffekt fås nu seks varianter med guldkontakter på 24V DC/10 mA til 230V AC/DC/3,5 mA. Relæerne med guldkontakterne er på lager, mens de øvrige produkter kommer i løbet af andet kvartal 2009.

Kilde: Wago - http://www.wago.dk

Læs mere om: WAGO
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063