23948sdkhjf

Millionordre til Borks

Borks Patenttavler AS i Kolding har i sidste uge modtaget en millionordre fra et stort anerkendt forsikringsselskab i Tyskland samt en stor dansk ordre på interaktive tavler.
Borks udvikler og markedsfører tavlesystemer til indretning af konference-, møde- og undervisningslokaler. Virksomheden har netop modtaget en ordre i millionklassen til et forsikringsselskab i Sydtyskland. Selskabet har mere end 2.000 ansatte og er et anerkendt selskab, som kendetegnes som både traditionsrig, men stadig moderne og tidssvarende.

Ordren er opdelt i tre faser. Første del afvikles nu med ca. 300 ens kontorer. Anden del følger umiddelbart efter med indretningen af et endnu uvist antal konference-, mødelokaler og kontorer. Tredje del af projektet finder sted i slutningen af 2009, hvor endnu 300 arbejdspladser skal indrettes med Borks produkter.

Samtidigt har Borks modtaget en stor ordre fra en dansk uddannelsesinstitution. Ordren består af 25 interaktive tavler med kortafstandsprojektor og andet tilbehør. Borks skrive- og opslagstavler hænger allerede i alle undervisningslokalerne, og der udvides nu med interaktive tavler. I første fase vil det omfatte halvdelen af lokalerne.

Kilde: Borks Patenttavler - http://www.borks.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125