23948sdkhjf

EFD-loddepasta præmieret

EFD har vundet "2009 Vision Award" fra "Surface Mount Technology Magazine". Selskabets innovative loddepasta blev anerkendt som Best New Product.
EFD Inc., har vundet "2009 SMT Vision Award" for deres nye blyfrie, halogenid-frie og vandopløselige loddepasta.

Den nye pasta, som blev udviklet i forventning om indførelsen af EU-lovgivning, der begrænser brugen af halogenider, har vundet den prestigefyldte pris for at være det bedste nye produkt i "loddemetal-materiale"-kategorien.

SMT Vision Awards honorerer disse produkter og teknologier, der har formet "Printed Circuit Board" (PCB) fremstillingsindustrien i det forløbne år. Produkterne er bedømt på innovation, omkostningseffektivitet, hastighed/gennemstrømningsmængde forbedringer, kvalitet, brugervenlighed og miljømæssige ansvar.

Ud over at være halogenid-fri er den nye EFD pasta specielt fremstillet til at hjælpe producenterne mod øget udbytte og pålidelighed i en lang række elektroniske og elektromekaniske samleprocesser, herunder medicinsk udstyr, mobiltelefoner, solpaneler, bil- og forbrugerelektronik, lysdioder og militære applikationer.

Diatom A/S er i Danmark repræsentant for EFD Inc., som siden 1963 har designet og fremstillet præcisions-dispenserenheder, enheder der anvendes til kontrollerede mængder af lim, fugemasse, smøremidler og andre væsker til samleprocesser, der anvendes i næsten alle fremstillingsprocesser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078