23948sdkhjf

Diatom arrangerer innovationsdag

Alle ved, at udviklingen inden for elektronikindustrien går hurtigt, og mange nye komponenter kommer til samtidig med, at alt bliver mere kompakt.
Dette stiller store krav til udvikling og levering af de kemiske løsninger samt doseringsteknikker og den øvrige automation, herunder udlægning af pakninger, spray-påføring, coation, indstøbning og meget mere.

Diatom A/S har mange års erfaring i levering af samlede løsninger inden for disse områder til dansk industri. Denne erfaring sammen med et stort netværk af leverandører fra hele kloden har givet en stor viden, virksomheden gerne vil formidle videre til ingeniører, udviklere samt drift- og vedligeholdelsesfolk. Derfor afholder Diatom en Innovationsdag:

Torsdag den 28. maj 2009 på
Hotel Koldingfjord
Fjordvej 154
6000 Kolding

Der vil på dagen blive lagt vægt på en høj grad af praktisk formidling, og efterfølgende vil Diatoms medarbejdere stå til rådighed med support til løsning af udviklingsopgaver og automatisering af produktionen.

Prisen for dette arrangement inklusive forplejning og materialer er 950,00 kr.

Tilmelding kan ske til Frank Andersson på eller tlf.: 3634 2709. Husk at opgive fulde navn, virksomhed, adresse, postnummer og by samt mail og telefonnummer.

Læs mere om arrangementet på http://www.diatom.dk/default.asp?t=5&ID=699912 .

Kilde: Diatom - http://www.diatom.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063