23948sdkhjf

Undersøgelse: Mange firmaer ansætter stadig folk

Foreningen Ejerlederne har foretaget en undersøgelse af beskæftigelsessituationen blandt sine medlemmer, og den viser, at der på trods af krisen fortsat er masser af lyspunkter i erhvervslivet.
Trods den økonomiske nedtur er der fortsat masser af virksomheder, der klarer sig godt. Sådan lyder meldingen i hvert fald fra foreningen Ejerlederne, der har undersøgt beskæftigelsen blandt sine 1.200 medlemmer. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Godt 400 af lederne besvarede spørgsmålene, og heraf oplyste 46 %, at de ikke har fyret medarbejdere siden 1. oktober. 40 % har endda ansat nye folk i perioden oktober-marts, mens 35 % forventer at ansætte flere medarbejdere i 2009:

- Det er klart, at erhvervslivet er i gang med en tilpasning til ændrede økonomiske vilkår, men det er altså ikke sort i sort det hele. Der bliver ikke kun afskediget, men også ansat i virksomhederne, og det kan kun tolkes som udtryk for, at der i mange virksomheder fortsat et gang i tingene. Det giver grundlag for at tro på, at der kommer gang i hjulene igen, siger Ejerledernes formand, Hans Jørgen Dalum, til Nordjyske.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081