23948sdkhjf

Knud Wexøe skifter ham

Knud Wexøe A/S har skiftet navn til Wexøe A/S og er flyttet til nyt domicil på Lejrvej 31, 3500 Værløse.
I 2008 kunne Wexøe A/S fejre 50 års jubilæum som leverandør af elektronikkomponenter til installationsbranchen og elektronikindustrien. Siden grundlæggelsen i 1958 har Wexøe A/S gennemgået en stabil vækst, når det gælder om at fastholde og udvikle forretningsgrundlaget.

Samarbejdet med en række af de vigtigste leverandører går fx mere end en generation tilbage, flere af dem 30-50 år. Dette gælder blandt andet Weidmüller, Hager/Tehalit, Schroff, Harting m.fl., som er blandt branchens internationale sværvægtere.

Nyt domicil i omgivelser, der inviterer til nytænkning og inspiration
Wexøe A/S har besluttet at samle alle aktiviteter i et nyt domicil på Lejrvej 31 i Værløse. Det vil i praksis betyde, at der fremover bliver ét centralt lager, og at alle medarbejdere samles.

– En af de virkelig positive sider er, at vi får langt bedre lokaler i forhold til arbejdsmiljø og intern kommunikation. I Holte bor vi således i fire bygninger på tre etager med de forhindringer og den nedsatte synergi, denne fysiske opdeling giver.

– Det nye domicil giver os lokaler, der kan udnyttes bedre. Vi kan bruge hinanden mere kreativt og være meget nytænkende fx omkring møder. Samtidig får vi perfekte faciliteter til at invitere kunder ind til arrangementer, møder og produkttræning, siger marketingchef Steen Kaalund.

Nyt logo
Samtidig med navneskiftet, har også det gamle velkendte logo fået et ansigtsløft. Wexøes nye logo afspejler bedre den dynamik og fleksibilitet, der kendetegner Wexøe A/S anno 2009. Det specielle ”Ø” er inspireret af elektriske symboler, og signalerer den forbindelse vi skaber mellem vores produkter, kunder og samarbejdspartnere.

Kilde: Wexoe - http://www.wexoe.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062