23948sdkhjf

B&O skærer i udviklingsbudgettet

Struer-koncernens sparerunder er gået hårdt ud over virksomhedens IdéLab, der har fået halveret bemandingen.
Tidligere havde B&O ca. 40 ansatte i det såkaldte IdéLab, der har til opgave at finde på nye teknologiske løsninger til Struer-koncernen. I de seneste måneder er det tal dog blevet reduceret til ca. det halve – dels som følge af sparerunder og dels fordi nogle medarbejdere selv har forladt virksomheden. Ifølge koncernchef Karl Kristian Hvidt Nielsen er der dog tale om en bevidst udvikling. Det skriver Berlingske Business.

- For det første skærer vi mindre end gennemsnittet af nedskæringer i organisationen i produktudviklingsorganisationen. Og derudover ændrer vi den måde, vi udvikler nye produkter ved at etablere en fælles teknologiplatform, så man ikke skal starte forfra med at udvikle nye teknologier til alle nye produkter. Derved opnår vi en effektivisering samtidig med, at vi kan fokusere på at udvikle nye produkt features, siger han til Berlingske Business.

Han afviser samtidig, at afskedigelserne kommer til at gå ud over den digitale udvikling hos B&O, som ellers har været centreret i IdéLab, idet man nu har flyttet ansvaret for den op på øverste niveau i produktudviklingsorganisationen og dermed reelt givet den øget fokus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109