23948sdkhjf

Vestas åbner kontor i Paris

Med åbningen af kontoret i Byernes By vil Vestas understrege, at man er inde i en positiv udvikling i Frankrig.
Meddelelsen om det nye kontor kom samtidig med åbningen af European Wind Energy Conference and Exhibition i Marseille. Vestas har været til stede i Frankrig siden 2002, hvor man etablerede kontor i Montpellier, og i det tidsrum har man oplevet god vækst på det franske marked, hvor man indtil nu har leveret 407 turbiner med en samlet kapacitet på 735 MW. Med kontoret i Paris satser man på at komme endnu tættere på de franske kunder.

- I 2008 alene har vi næsten fordoblet vores salg i Frankrig sammenlignet med året før, og i de sidste tre år har vi også næsten fordoblet antallet af medarbejdere. Det er ekstremt vigtigt for Vestas at være etableret i Paris for fortsat at kunne understøtte den vækst og udvikling, vi har oplevet i de seneste år, siger Nicolas Wolff, General Manager hos Vestas France.

I dag arbejder i alt 7.000 personer i den franske vindmølleindustri, og efter planen skal det tal stige til 60.000 i 2020, hvor 23 % af det franske energiforbrug ventes at komme fra miljøvenlige kilder.

Kilde: Vestas - http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156