23948sdkhjf

Seminar om robuste industri-pc’er

Industrielle pc-løsninger er mere robuste end standard pc-løsninger og kan skræddersys efter en branches særlige behov. Og med Intels nye kraftcenter Atom-processoren får man høj ydelse med få watt. Data Respons giver indblik i Atom-processoren og muligheder med standard eller skræddersyede pc-løsninger på sin kommende ATOM Tour.
Industri-pc’er (IPC) er typisk lukkede pc-løsninger med passiv køling og et robust design. Det betyder, at de blandt andet kan gøres støv- eller fugttætte samt modstandsdygtige over for salt, olie, kemikalier m.m. Samtidig tåler Industri-pc’er langt højere grad af rystelser og stød og kan operere i et bredere temperaturområde.

Intel Atom
Intel er for alvor tilbage på markedet for industrielle pc-løsninger. Intels Atom processor er et nyt kraftværk med relativt lille strømforbrug til indlejrede løsninger.

- Atom leverer høj ydelse med lavt energiforbrug. Samtidig giver processoren rigtig gode forudsætninger for at afvikle Windows eller Linux baserede applikationer på en industri-pc. Det betyder, at slutbrugeren ofte kan køre de samme applikationer, som de er vant til på en almindelig pc, blot i en langt mere robust løsning egnet til industrielle miljøer, siger Jeff Mankvard, produktchef hos Data Respons.

Standard eller skræddersyet
Standard IPC-løsninger lever op til mange slutbrugeres behov, men ofte er der dog en række helt specifikke krav, der gør, at løsningerne i større eller mindre grad skal skræddersys til slutbrugen.

- I udgangspunktet kan man gå to veje – standard hyldevare eller skræddersyet efter egne behov. Den mest almindelige grund til at industri-pc’er skal modificeres til slutbrugen er, at de fx skal fungere i udvidet temperaturområde, ekstreme miljøer, eller at de skal kunne kommunikere med eksisterende systemer, siger Jeff.

Data Respons holder en række seminarer omkring i landet om Intel Atom og valg af IPC. Mere information findes på: http://www.datarespons.dk/atom-tour .

Kilde: Data Respons - http://www.datarespons.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078