23948sdkhjf

25 % omsætningsvækst hos ChemoMetec

Medicoproducenten har desuden store forventninger til næste generation af celletællere, som lanceres snarest.
Omsætningen i første halvår 2008/2009 blev 16,4 mio. kr., svarende til en stigning
på 25 % i forhold til samme periode sidste år. Resultat af primær drift, EBIT, blev på 0,6 mio. kr. mod 15,1 mio. kr. i samme periode sidste år, hvor EBIT var påvirket positivt af andre driftsindtægter på 17 mio. kr., vedrørende engangsbetaling i forbindelse med salg af licensrettighed.

- Det er godt at kunne konstatere, at vi også i første halvår 2008/2009 har kunnet opretholde en høj vækst. Heldigvis er vores kunder ikke særligt konjunkturfølsomme. Vi har i det forløbne kvartal arbejdet intensivt på at gøre klar til lanceringen af vores nye produkt, NucleoCounter NC-3000, som er en ny generation af celletællere. Vi oplever stor interesse for dette produkt og forventer, at det vil bidrage til fortsat solid fremgang i ChemoMetec, siger administrerende direktør Claus Resen Steenstrup.

ChemoMetecs vækst er bredt funderet, og såvel salget af analyseinstrumenter som forbrugsartikler har i perioden udviklet sig positivt.

På baggrund af den positive udvikling i første kvartal har ChemoMetec valgt at fastholde forventningerne til regnskabsåret 2008/2009, hvor man regner med en omsætning i intervallet 32-37 mio. kr. og en EBIT-margin på 5-10 %.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078