23948sdkhjf

Spectronic mistede millioner på tab af nøglemedarbejdere

Da tre nøglemedarbejdere valgte at forlade den danske producent af overvågningsudstyr, betød det forsinkelse af projekter.
Ifølge Ingeniøren anslår Spectronics administrerende direktør, Kim Lehmann, at det har kostet virksomheden 30-50 mio. kr., at tre nøglemedarbejdere i 2007 valgte at forlade virksomheden til fordel for en tilværelse som selvstændige.

- Vi var udsat for et omfattende kompetencedræn, der umiddelbart betød, at vi havde svært ved at komme videre med nogle af vores projekter. Det er klart, at når nogle nøglemedarbejdere forsvinder fra udviklingen, og man sidder tilbage med nogle halvfærdige produkter, så er det en meget svær situation, udtaler Kim Lehmann til Ingeniøren.

Samtidig fik tabet af de tre medarbejdere et efterspil, idet Spectronic frygtede, at de tidligere medarbejdere ville bruge deres insider-viden fra Spectronic til at drive konkurrerende virksomhed. Derfor fik man i 2008 foreløbigt medhold i et fogedforbud mod de tre. Sagen er dog endnu ikke færdigbehandlet. Samtidig er de tre blevet meldt til politiet for brud på markedsførigsloven.

På andre områder er der dog helt andre positive signaler fra Spectronic. Kim Lehmann forklarer, at januar måned 2009 slog alle budgetter og endte på det dobbelte af omsætningen i samme måned sidste år. Samtidig har Spectronic allerede nu en ordrebeholdning på 25 % af årets forventede omsætning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078