23948sdkhjf

Produktnyhed: Fiberoptisk forbindelse står distancen

B&R har udvidet X20 hub systemet, så det nu inkluderer et fiberoptisk modul. Derved er det muligt at øge afstanden mellem decentrale, fritsiddende moduler med op til 2.000 meter.
Det modulære X20 hub system er oprindeligt udviklet til Industriel Ethernet. Forskellige hubs kan let, ligesom byggeklodser, sættes sammen og konfigureres. Der findes desuden hub-enheder med to RJ45 forbindelser, som ganske enkelt blot sættes op ved siden af hinanden eller fungerer som en udvidelse til en bus-controller.

Det nye modul betyder en stor udvidelse af systemet. Sammenlignet med kobberkabel tilslutning via Fast Ethernet, som kun kan klare en distance på op til 100 meter, kan det nye fiberoptiske modul klare en afstand på op til 2.000 meter. Den grundlæggende standard er 10 Base-FX, baseret på dupleks LC teknologi. Der er ikke benyttet nogen intern downgrading teknologi, hvilket betyder, at ydeevnen ikke bliver forringet (wire speed). Derfor er det fiberoptiske modul for eksempel optimal til brug i X20 hub systemer i enhver Powerlink konfiguration.

Kilde: B&R Industriautomation - http://www.br-automation.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062