23948sdkhjf

Dansker i spidsen for Nokia i Norden

Danske Martin Pedersen, 38 år, får i fremtiden ansvaret for Nokias salg i Norden og Baltikum.
Udnævnelsen af Martin Pedersen er historisk i og med, at han er den første ikke-finne, der bliver ansvarlig for salget af Nokia i Finland. Senest har Martin Pedersen fungeret som chef for Nokia Østrig. Det skriver Berlingske Business.

- Jeg er den første ikke-finne, der bliver direktør for Finland. Det er selvfølgelig en stor ære, for den beslutning har været oppe at vende i Nokias bestyrelse. Jeg skal navigere lidt forsigtigt og forstå de mange beslutninger, der tages, for ligesom i Danmark kender alle i Finland hinanden, og selv om finnerne på højeste niveau er dygtige til ikke at blande sig, er det en balancegang, som dog indtil videre er gået fint, udtaler Martin Pedersen til Berlingske Business.

Han forklarer samtidig, at en af hans opgaver bliver at overbevise kunderne om det strategiskifte, Nokia er ved at gennemføre inden for mobiltelefoner. I fremtiden vil man ikke lægge så stor vægt på tale og sms, men i stedet forsøge at overbevise forbrugerne om, at Nokias telefoner er med helt fremme, når det gælder navigation, spil, video, tv, internet osv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094