23948sdkhjf

Vestas-topchef: Afskedigelser afhænger af bankerne

Ditlev Engel vil ikke afvise, at det bliver nødvendigt for Vestas at afskedige medarbejdere – alt afhænger af kundernes muligheder for at få finansieret deres vindmølleprojekter.
Vindmøllebranchen står, ifølge Ditlev Engel, lige nu i et stort paradoks; efterspørgslen har aldrig været større, godt hjulpet på vej af stort politisk fokus på miljøvenlig energi, men samtidig har det finansielle klima aldrig været værre. Og kommer der ikke en hurtig bedring i det finansielle klima, vil Vestas-topchefen ikke afvise, at det bliver nødvendigt med nedskæringer. Det skriver Berlingske Business.

- Det er klart, at vores 2009 er stærkt afhængigt af den finansielle situation, da vores kunder skal skaffe finansiering til deres projekter. Vi skal have en bedring i den finansielle sektor, ellers bliver vi nødt til at justere vores omkostninger, udtaler Ditlev Engel til Berlingske Business.

Han understreger dog, at der ikke er tale om en krise i efterspørgslen, men at han samtidig har vanskeligt ved at forudse, hvordan den finansielle situation vil udvikle sig for kunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125