23948sdkhjf

Teknologisk Institut laver division for Life Science

Teknologisk Instituts organisation er med virkning fra den 2. februar 2009 udviklet og trimmet til at møde fremtidens stigende krav om tværfaglige løsninger på højt specialiserede teknologiske områder.
Den nye division Life Science er en nyskabelse i Teknologisk Instituts hundredårige historie. Her bringes forskellige faglige spidskompetencer i spil for at give danske kunder og internationale samarbejdspartnere endnu bedre mulighed for at skabe vækst inden for Life Science industrien. Bo Frølund er udnævnt som direktør for den nye division Life Science.

- Jeg glæder mig til at tage fat på opgaven med at skabe synergi ved at samle mere end 100 mennesker, som allerede arbejder på et højt og praksisnært niveau inden for blandt andet bioteknologi, IKT, fødevareteknologi og sundhed. En sådan fokusering samt koncentration af kritisk masse er kimen til vækst. Vi vil bygge videre på vores eksisterende viden og gå foran med at udnytte de mange nye muligheder. I kombination med vores mange højteknologiske laboratorier vil både de store veletablerede virksomheder og mindre mere forskningsbaserede biotek start-up virksomheder få sat turbo på deres innovation og vækst, siger direktør Bo Frølund.

IKT integreres overalt i omgivelserne for at forbedre vores livssituation. Teknologisk Institut har spidskompetencer i ”Ambient Intelligence”, som er en videreudvikling af begrebet ”it i alting”. Centerchef for it-udvikling Jens E. Kristensen vurderer, at aktiviteterne med IKT-støttet livsførelse til raske, syge, kronisk syge og handicappede bliver et vigtigt satsningsområde i den nye division.

Kilde: Teknologisk Institut - http://www.teknologisk.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093