23948sdkhjf

Er Siemens interesseret i solenergi?

Mens Siemens allerede er blandt verdenseliten inden for vindenergi, har den tyske koncern endnu ikke markedet sig inden for solceller. Det er dog på vej, forsikrer Andreas Nauen fra Siemens Wind Power.
Ganske som vindkraft er solenergi spået en kraftig vækst i de kommende år. For Siemens’ division for Renewable Energy er det naturligvis en tendens, man ikke kan sidde overhørig.

- Vi er allerede aktive inden for nogle områder, når det drejer sig om solenergi. Fx er vi verdensledende inden for dampturbiner til brug ved solcelleanlæggene, og vi leverer også en del elektroniske komponenter. Vi kigger også på opkøb, ligesom vi naturligvis selv arbejder på at ekspandere inden for de områder, hvor vi allerede er aktive, siger Andreas Nauen.

Han understreger dog, at det ikke er meget mere end et år siden, at Siemens udvidede vind-divisionen til at være en egentlig division for miljøvenlig energi, og det var først ved den lejlighed, at man for alvor begyndte at analysere mulighederne inden for solkraft.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125