23948sdkhjf

Rhopoint Nordic indgår samarbejde med Hope Microelectronic

Hope Microelectronics har indledt samarbejde med Rhopoint Nordic og Rhopoint Components fra 1. januar. Samarbejdsaftalen omhandler al distribution af Hope Microelectronic’s tryksensorer, Micro RF-moduler og RF-transistorer i Norden og England.
Hope Microelectronic har tre udviklingscentre med hver deres speciale, der henholdsvis beskæftiger sig med udvikling og produktion af SMD-tryksensorer og RF-micromoduler, der blandt andet omfatter receivers, transmitters, transceivers, og den sidste fabrik producerer RF-transistorer.

SMD-tryksensorerne leveres monteret på henholdsvis SMD FR4 carrier eller keramikpakke i størrelsen 6x6 mm og med en højde på 3 mm. Tryksensorerne leveres i otte varianter, der dækker områderne 15, 100 og 250 psi.

RF receiver-moduler, der ikke fylder mere end 16x16 mm, dækker områderne 315, 433, 868 og 915Mhz. Transmitter-modulerne har samme mekaniske mål som receiver-modulerne og dækker de samme frekvenser.

Transceiver-modulerne har følgende mål: 43x24 mm og opererer fra 2,2V til 5,5V. RF-modulerne kan blandt andet benyttes til fjernstyring, trådløs dataopsamling, trådløs adgangskontrol osv. Receiver-, transmitter- og transceiver-modulerne leveres alle i DIP, SMD og Thin SMD versioner.

HF-transistorserien fra Hope, dækker alle de kendte typer som blandt andet omfatter BFR92A og BFR93A, og leveres i SOT-23, SOT89, SOT143, SOT223, SOT323.

Kilde: Rhopoint Nordic - http://www.rhopointnordic.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391