23948sdkhjf

Ambu fortsætter den høje vækst

Medicoproducenten tror fortsat på fremtiden og fastholder derfor overskuds- og omsætningsforventningerne for 2008/2009.
Den positive udvikling i Ambu fortsatte i første kvartal af 2008/2009, hvor Ballerup-virksomheden havde en vækst i omsætningen på 11 % til 209 mio. kr. Væksten er bredt funderet på produkter og geografiske markeder. Resultatet af primær drift blev på 15,3 mio. kr. mod 16,4 mio. kr. året før.

- Vi begynder nu at se de første resultater af indsatsen på de fire områder, som vi for alvor har valgt at fokusere på, og som skal bane vejen for en høj og solid rentabel vækst. Udvidelsen og intensiveringen af salgsindsatsen viser sig i form af den øgede omsætning. Der er i kvartalet også gjort gode fremskridt med at effektivisere organisationen, produktprogrammet og driften, og det vil som planlagt fremadrettet have en positiv effekt på EBIT. Vi er tilfredse med, at vi fortsætter med at erobre markedsandele på vores kernemarkeder og inden for vores væsentligste produkter. Den løbende lancering af nye produkter skal sikre, at denne positive udvikling fastholdes, siger Lars Marcher, administrerende direktør.

For hele regnskabsåret 2008/2009 forventes derfor fortsat en omsætning i niveauet 850 mio. kr., og EBIT-marginen forventes fortsat at ligge på 11-11,5 % svarende til ca. 97 mio. kr., efter at EBIT er reduceret med ca. 3 mio. kr. til advokatomkostninger til de verserende patentsager.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Læs mere om: Ambu
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.424