23948sdkhjf

EET Nordic køber gazelle-virksomheden Novendo

It-distributøren annoncerede mandag at man har overtaget aktiviteterne i Novendo ApS.
Novendo, som blev stiftet i 1999, af Mikael Thulin og Ole Bergstein, har i de senere år udviklet en stærk portefølje af førende brands inden for tilbehør, accessories og home electronics specielt rettet mod retailmarkedet. Således er Novendo distributør for blandt andet SlingMedia, Samsonite, Kensington, Sweex og en lang række andre brands. Novendo er blevet kåret til gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen i 2007 og 2008.

Administrerende koncerndirektør i EET Nordic A/S John Thomas udtaler i den forbindelse:

- Købet af Novendo er endnu en styrkelse af EET Nordic koncernens produktportefølje rettet mod specielt retail-segmentet. Novendo har igennem årene opbygget en stor knowhow inden for salg specielt til retail-segmentet og opfattes generelt i markedet som en særdeles kompetent distributør. Derfor er det også en stor glæde for EET Nordic koncernen at kunne udvide vort produktsortiment og samtidig få tilført den retail-knowhow, som Novendo er kendt for.

Endvidere udtaler administrerende direktør i Novendo, Mikael Thulin:

- Det er med stor glæde, at vi nu bliver del af EET Nordic koncernen. At blive kåret til gazelle-virksomhed betyder, at man har opbygget en sund virksomhed og er nået langt både omsætnings- og imagemæssigt. Vi er blot ambitiøse og vil nå endnu videre, og det kan vi gøre langt hurtigere ved at være en del af en international koncern med kontorer i 13 lande. Vores ambitioner er langt større, end det vi har nået indtil nu, så med dette skridt kommer vi langt hurtigere ud på de europæiske markeder og når next level, som vi kalder det.

Både Mikael Thulin og Ole Bergstein fortsætter i EET Nordic koncernen med det fulde ansvar for salg og produktudvikling af de overdragne brands.

EET Nordic koncernen overtager i forbindelse med købet også distributionen af følgende brands: Samsonite, SlingMedia, Kensington, Sweex, Knomo, Tucano, Arkon, Exspect, Holux, Autolog, Covertec, Celly.

Med dette køb har EET Nordic koncernen gennemført fire opkøb inden for de seneste 12 måneder fordelt på opkøb i både Danmark, Sverige og England. Adspurgt om flere opkøb kan forventes, svarer administrerende koncerndirektør John Thomas:

- EET Nordic koncernen er altid på udkig efter virksomheder, der kan styrke EET Nordic koncernens udvikling produkt- og kanalmæssigt, som tilfældet er med Novendo, men det kan også være en geografisk styrkelse af EET Nordic koncernen. Det er bestemt muligt, at der vil ske yderligere opkøb i 2009.

Kilde: EET Danmark - http://www.eet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.508