23948sdkhjf

Produktnyheder: Ny serie af små, planforsænkede sensorer

Servodans spritnye serie af planforsænkede PIR-sensor er kun Ø90 hhv. Ø80 mm og sætter helt nye standarder for elegant sensordesign. Dermed passer de perfekt ind i alle lokaler, hvor fokus på design og æstetik er i højsædet.
Minilux PIR bevægelsessensor til planforsænket montering, 230 V AC
Minilux Sensor PIR 41-400 er en passiv infrarød sensorer, der kun måler Ø90 mm og som monteres plan-forsænket. Den indbyggede lyssensor ”blokerer” for tænding af lys i dagtimerne, dvs. hvis dagslyset er tilstrækkeligt. Indstilling af lux-niveau foretages i sensoren. Bevægelsessensoren kan anvendes med fa-briksindstillingerne, eller indstillingerne kan ændres ved hjælp af fjernbetjeningen – IR-Remote 41-920 (tilbehør). Sensoren tilsluttes 230 V AC og har et detekteringsområde på 360 grader (rækkevidde 12 m).

Minilux PIR bevægelsessensor til planforsænket montering, 24 V DC
Minilux Sensor PIR 41-440 måler ligeledes kun Ø90 mm og monteres også planforsænket. Flere sensorer kan kobles sammen, tilkobles 24 V DC og styres via controller. Sensoren har et detekteringsområde på 360 grader (rækkevidde 12 m). Afhængig af hvilken type controller der er tilsluttet, styrer Minilux sensor PIR 41-440 lyset i lokalet ud fra den valgte funktionalitet på controlleren.

Minilux PIR bevægelsessensor, 24 V AC/DC
Sensor PIR 360 grader 41-549 er udviklet til loftsmontering, for anvendelse til bevægelsestyring af fx HVAC- og CTS-systemer - eller for anvendelse sammen med en Servodan controller. Sensoren er en uni-versal bevægelsessensor for 24V-forsyning, såvel AC som DC. Den indbyggede tidsfunktion kan justeres via DIP-switchen for indstilling af udkoblingstiden af den potentialefrie sluttekontakt (fra 30 sek. op til 60 min). Denne sensor måler kun Ø80 mm og har et detekteringsområde på 360 grader (rækkevidde 12 m).

Kilde: Servodan - http://www.servodan.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14