23948sdkhjf

Penge til Klitmøller-virksomhed

Tech-virksomheden Incendium er mål for Thy Erhvervsinvests første større satsning

Thy Erhvervsinvest skaber vækst med sin første investering i tech-virksomheden Incendium med base i Klitmøller.

Investeringen kommer, efter at Thy Erhvervsinvest har været en realitet i et år.

Incendium er dannet i 2013 af Thomas Baun, Stian Eide og Asger Plæhn. De driver virksomheden i fællesskab.

Virksomheden udvikler live streaming-teknologi og leverer skræddersyede live streaming-løsninger til brug i virksomheder og organisationer.

Blandt kunderne er blandt andet Politiet, Beredskabsstyrelsen og flere andre.

- Vi har netop lavet en aftale med en robotproducent i Canada om at levere livestreaming tjenester til deres bomberydningsrobotter, fortæller Thomas Baun.

Mere end penge til Incendium
- Incendium har kolossalt stort potentiale, og det siger også noget om de store muligheder, vi ser for erhvervsudviklingen i Thy, lyder det fra Francois Grimal, formand for bestyrelsen i Thy Erhvervsinvest.

- Nu er vores første investering her. Det er en større satsning i Incendium. Vi tror på teknologien, virksomheden og folkene bag, siger Francois Grimal.

Ud over risikovillig kapital kan Thy Erhvervsinvest støtte Incendium og andre vækstvirksomheder i kraft af den erfaring og viden om forretningsudvikling, der er repræsenteret blandt de 32 medlemmer af investorkredsen, siger Francois Grimal.

"Fuld fart frem"
Thy Erhvervsinvest, der er en privatejet investeringsfond får en aktieandel på 25 procent i Incendium på baggrund af investeringen.

Fonden har som formål at udvikle erhvervspotentialet i Thy og omegn gennem risikovillige investeringer og know-how til lokale vækstvirksomheder.

- Vores første år har kørt under overskriften "fuld fart frem". Vi har holdt mange møder med spændende interessenter og vurderet en lang række muligheder for investeringer, fortæller Francois Grimal. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062