23948sdkhjf

Foss forventer vækst i 2009

Hos Foss i Hillerød er planerne om vækst intakte trods den dystre stemning på finansmarkedet. Administrerende direktør Peter Foss forventer vokseværk i flere afdelinger i udlandet.
Den familieejede virksomhed føler sig godt rustet til de udfordringer, der må komme i de næste år. Peter Foss fortæller til dagbladet Børsen, at virksomheden har et solidt økonomisk grundlag, der gør dem uafhængige af bankerne. Derfor er han optimistisk, selvom han godt er klar over, at de lige som alle andre formentlig også rammes på omsætningen.

Resultatet for 2008 bliver mindst på højde med det for 2007, fortæller direktøren. Men forventningerne til 2009 tør Peter Foss ikke give et bud på.

Virksomheden er i øjeblikket ved at implementere lean i både Danmark og Sverige, hvor den centrale udvikling, produktion og markedsføring finder sted. Der kan i den forbindelse blive tale om at skulle opsige medarbejdere. I efteråret blev 14 medarbejdere opsagt som følge af outsourcing- og kapacitetstilpasninger.

Dog spår Peter Foss, at der ved udgangen af 2009 samlet set vil være flere ansatte end de nuværende 1.175, fordi virksomheden vokser uden for landets grænser, eksempelvis i Brasilien, Kina og Indien.
Læs mere om: Foss
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063