23948sdkhjf

Batteriproduktion får ekstra plads med nyt byggeri

Selvkørende trucks og fremtidens batterier bliver omdrejningspunktet i N.C. Nielsens nye faciliteter i Balling

Gaffeltruckleverandøren N.C. Nielsen har besluttet at opføre et nyt byggeri ved den eksisterende matrikel i Balling nær Skive.

Byggeriet skal rumme et AGV democenter til aktiviteter i selskabet AGV Scandinavia, der blev etableret sammen med Bila sidste forår. Her kan kunder få demonstreret de førerløse AGV-trucks i aktion.

Desuden skal nybyggeriet rumme batterilager og produktionsfaciliteter til Lithium-ION batterier samt nye kantinefaciliteter. Det samlede areal på byggeriet bliver 1.300 kvadratmeter.

Batterier til fremtiden
N.C. Nielsen forventer, at 2017 bliver et gennembrudsår for virksomhedens Lithium-ION batterier, som fremstilles i Balling.

Efterspørgslen på batteritypen er steget markant og firmaet har allerede leveret en del af de nye Lithium-ION batterier. De fremstilles i Balling uden fordyrende mellemled og indeholder fordele som lang levetid, grøn teknologi og bedre udnyttelse af energien i eldrevne truck.

- Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang med nybyggeriet. Vi ser frem til at kunne præsentere vores AGV-løsninger i perfekte rammer for vores kunder, siger administrerende direktør Poul B. Nielsen fra N.C. Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081