23948sdkhjf

Nye ejere holder kursen i Lejre-firma

Tre medarbejdere har overtaget Pro-Consult Elektronikservice

Pro-Consult Elektronikservice med hovedsæde i Lejre har fået nye ejere. Det skriver Lejre Lokalavis.

Ingolf Christensen har solgt firmaet, han stiftede i 1990 og siden stod i spidsen for. Køberne arbejder alle tre i firmaet, der bl.a. reparerer industrielektronik. Det drejer sig om Jacob Andersen, som er ny administrerende direktør, samt Michael Andersen og Birgit Christensen. De to førtsnævnte har nu hver 42 procent af aktierne, mens Birgit Christensen ejer de resterende 16 procent.

Jacob Andersen understreger overfor Lejre Lokalavis, at firmaet har en god strategi og forretningsplan, så den holder man fast i.

De tre har da også overtaget et firma, som er vokset 50 procent de seneste fem år, så omsætningen er steget fra 11 til 18 mio. kr. I 2015, som seneste tilgængelige årsregnskab dækker, var overskuddet lige over 3 mio. kr.

Vokseværk i Jylland
Pro-Consult Elektronikservice etablerede sidste år eget kontor i Sverige og har desuden en succesrig afdeling i Jylland.

- Vi har en afdeling i Vejle med fem ansatte. De kunne godt være det dobbelte. 60 procent af markedet ligger nemlig i Jylland. Så i Jylland kan vi vokse lige så hurtigt, som vi kan finde dygtige teknikere og få dem lært op. Vi er næsten dobbelt så mange - syv-otte teknikere - på Sjælland, siger Jacob Andersen til Lejre Lokalavis.

Ingolf Christensen vurderer, at firmaet har omkring 4.000 kunder i industrien. Referencerne omfatter ABB, Danfoss, , DTU, GPV, Schneider Electric og Vestas, fremgår det af firmaets hjemmeside.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11