23948sdkhjf

Topsil vil runde 1 milliard i 2010

Ordrebogen bugner hos Topsil, der ikke mærker noget til finanskrisen og den økonomiske afmatning.
Der bliver ikke trådt på bremsen hos Frederikssund-virksomheden Topsil. Selv om mange andre aktører i elektronikbranchen mærker faldende efterspørgsel, oplever man lige det modsatte hos silicium-producenten. Specielt vindmølle-, solcelle- og kraftværksindustrien efterspørger den silicium, som Topsil producerer. Det har resulteret i høj vækst de seneste år, og administrerende direktør Keld Lindegaard Andersen er overbevist om, at det fortsætter. Det skriver Berlingske Business.

- I år har vi fået det største antal ordrer nogensinde. Den finansielle uro har ingen indflydelse haft på efterspørgslen. I de seneste tre år har der været en vækst i både omsætning og indtjening på 25 %, og i 2009, og de kommende par år venter vi at kunne fastholde samme høje vækst, udtaler han til Berlingske Business.

Den høje vækst skyldes, at der er stor mangel på silicium, og at kapaciteten hos verdens producenter ikke har kunnet udbygges i takt med den stigende efterspørgsel. Derfor er Keld Lindegaard Andersen også optimistisk, når han skal melde sine vækstmål ud. I 2009 er ordrebogen helt fyldt op, og på den baggrund forventer direktøren, at Topsil kan fordoble 2008-omsætningen allerede i 2010, hvor han håber at kunne runde 1 mia. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064