23948sdkhjf

El-installatøren Olesen & Jensen på opkøb

Den esbjergensiske virksomhed vil øge leverancerne til offshore-sektoren og har derfor overtaget halvdelen af Nordsø Elektronik A/S.
Sydvestjyllands største elinstallatør Olesen & Jensen A/S har været på opkøb og overtaget halvdelen af aktierne i konkurrenten Nordsø Elektronik A/S. Formålet med opkøbet er at styrke positionen inden for specielt leverancer til offshore-sektoren og få del i den vækst, der for øjeblikket er på Esbjerg Havn. Det skriver Erhvervsbladet.

- Vi tror på, at der vil ske mere på Esbjerg Havn i fremtiden, og derfor er det vigtigt at være synlig. På det elektromekaniske område er der ikke mange andre end vore to virksomheder i byen, og nu får vi samlet ekspertisen. Nordsø Elektronik får adgang til vores 1.400 kvadratmeter store elektromekaniske værksted med teststande til afprøvning af motorer, generatorer og pumper, og vi får tilført deres store knowhow, udtaler Claus Boel, administrerende direktør hos Olesen & Jensen, til Erhvervsbladet.

Sidste år havde Nordsø Elektronik 16 ansatte og en omsætning på 16 mio. kr. Udover offshore-sektoren arbejder virksomheden med installationer indenfor fiskeri, skibsfart og industri, hvor man blandt andet distribuerer og installerer kommunikations- og navigationsanlæg. Salget skal ses som første skridt i et glidende generationsskifte.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078