23948sdkhjf

Aura Entreprise laver intelligent lys i Galten

Lys har altid været et stort ønske blandt kommende brugere af Galten Skatepark, men det var ikke en del af det oprindelige anlægsbudget på 2,5 mio. kr. Derfor tog en gruppe Galtenborgere initiativ til at afprøve crowdfunding.

- Det er gået over al forventning. Blandt 55 funders er to gået foran med en donation på hver 10.000 kr. men ellers er der helt ned til en tyver, siger Kristian Skovhus, der er bestyrelsesmedlem i Projektforum Galten Skovby.

I løbet af blot 42 dage er der indkommet 38.790 kr. i private donationer til lys på Galten Skatepark. Målet var 30.000 kr., hvilket blev nået allerede efter en måned. Nu hvor der er lys forude, fortsætter initiativtagerne den succesfulde indsamling.

Lys fra fem master kommer til at sikre mulighed for at skate efter solnedgang, og så fremhæver det parkens kvaliteter. 

Aura støtter op

Crowdfunding er blevet suppleret af en favorabel samarbejdsaftale med Aura Energi, som leverer professionel belysning skræddersyet til Galten Skatepark.

- Folkene bag skateparken har vægtet kvalitet og et lavt energiforbrug højt. Vi skaber her en innovativ og state-of-the-art-løsning, der bygger på den nyeste teknologi inden for belysning. Systemet bygger på en intelligent styring, så lysene kun er fuldt tændt om aftenen, hvis der er aktivitet på banen, siger Asbjørn Winther, projektleder hos Aura Installation.

Ni mand fra Wonder Concrete knokler med at færdigbygge skateparken i Galten. Afhængig af vejret forventes betonarbejdet færdigt i midten af december. Derefter følger finish og tilretning af omgivelserne. Galten Skatepark bliver indviet med et større opvisningsprogram til foråret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11