23948sdkhjf

Det sker: Embedded Everywhere 2016

Den 24. november danner Ingeniørhuset i København rammen om dette års Embedded Everywhere
Embedded Everywhere står for døren.

En kombineret konference- og udstillingsevent, hvor der bliver lejlighed til både at høre om den nyeste udvikling på embedded-området – og få syn for sagen gennem en tilhørende specialudstilling, hvor aktører fra elektronikbranchen viser eksempler på nogle af de teknologier, det hele handler om.

Embeddede systemer anses for at være et af de hurtigst voksende teknologiområder, hvor alting går online. Fra intelligente termostater på varmeapparatet via Internet of Things, til robotter, køleskabe og selvkørende biler. Alene Internet of Things-dimser kan om få år løbe op i måske 200 milliarder opkoblede enheder. Og dertil kommer alle de embeddede enheder, der ikke er online. I de seneste år er kunstig intelligens tilmed blevet tilgængeligt i systemerne – on chip.

Konferencen er for alle med særlig interesse i embeddede systemer. Det gælder udviklere og elektronikfolk samt forretningsfolk og strategikere. Og der burde i høj grad være mulighed for at få nyt ind på den faglige nethinde gennem deltagelse i konferencens fire spor:

• Tech & Business outlook
• IoT –Internet of Things
• AI – Artificial Intelligence
• Embedded high performance computing


Embedded Everywhere arrangeres af Ingeniørforeningen, IDA i samarbejde med DI Digital og IndesmaTech.

Tid og sted
Embedded Everywhere 2016 finder sted i Ingeniørhuset i København, Kalvebod Brygge 31-33.

Dørene åbnes 08.30, og fra kl. 9 er der velkomst og introduktion til dagen, der slutter med reception og networking fra 16.30 – 17.30.

Programmet for Embedded Everywhere 2016
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062