23948sdkhjf

Analytiker savner støtte til teleindustrien

Tele-analytiker John Strand foreslår, at man konstruerer en krisepakke til teleindustrien i Aalborg og revser samtidig videnskabsminister Helge Sander for ikke at gøre nok for den danske teleindustri.
Ifølge John Strand fra Strand Consult er teleindustrien mere værd for det danske samfund end fx bankerne, landbruget og søfarten. Han finder det derfor paradoksalt, at regeringen laver krisepakker til fx banksektoren, mens den verserende krise i fx den aalborgensiske teleindustri ikke synes at fange politikernes interesse. Det skriver Ingeniøren.

- Det er så populært med krisepakker, så hvorfor ikke bruge en krisepakke på noget, der for alvor betyder noget for samfundet og for fremtiden, frem for at smide milliarder af kroner efter grådige banker, udtaler John Strand til Ingeniøren.

Han frygter, at de kompetencer der er oparbejdet inden for arbejdet med mobiltelefoner i Aalborg vil forsvinde. I den forbindelse kritiserer han blandt andet videnskabsminister Helge Sander for at føre en forfejlet industripolitik inden for teleindustrien. Blandt andet kritiserer han, at man har pålagt industrien særafgifter fx gennem udlodning af 3G-licenser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078