23948sdkhjf

Terma investerer trecifret millionbeløb i ny produktionsteknologi

Den østjyske virksomheds involvering i Joint Strike Fighter-projektet stiller nye og større krav til produktionsapparatet.
Groft sagt skal Terma forvandles til en højteknologisk masseproducent af komponenter til fly. Det kræver investeringer, og netop derfor regner Terma med at spendere et trecifret millionbeløb på nye maskiner. Alt i alt skal det give en væsentlig udvidelse af kapaciteten, en to-tredobling af omsætningen samt en fordobling af medarbejderstaben i løbet af de næste fem år. Det skriver Ingeniøren.

- Det kan meget vel blive til mere, men sådan lyder vores forventninger, som billedet ser ud lige nu, udtaler chef for Terma Aerostructures, Erik Laursen, til Ingeniøren.

I første omgang er det hovedsageligt produktionen til Joint Strike Fighter-projektet, der skal investeres i. Her skal man blandt andet producere motordele i kompositmaterialer. De mange millioner skal blandt andet bruges på nye arbejdsstationer, nye fryserum, nye autoklaver, lasersystemer samt specialmaskiner til kompositmaterialerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094