23948sdkhjf

GN Netcom skal udskifte 1,2 millioner batterier

På grund af risiko for overophedning vil GN Netcom nu udskifte batterierne i 1,2 mio. trådløse GN9120 headset af mærket GN Netcom.
- I sjældne tilfælde kan der ske en overophedning af disse batterier. Af hensyn til brugernes sikkerhed tilbyder GN Netcom sine kunder at få udskiftet batteriet gratis. De pågældende headset er blevet solgt til slutbrugerne fra GN Netcom direkte, gennem GN Netcoms salgskanal Hello Direct og gennem distributører og forhandlere i perioden fra januar 2005 til september 2008, skriver GN Netcom i en fondsbørsmeddelelse.

GN Netcom har taget skridt til at få dækket omkostningerne ved udskiftningsprogrammet og andre dertil knyttede udgifter hos batteriproducenten ATL. I henhold til den rådgivning GN Netcom har modtaget, har selskabet en stærk sag i forhold til ATL vedrørende sådanne omkostninger. Det forventes med andre ord ikke, at batteriudskiftningsprogrammet vil påvirke GN's økonomiske resultater i negativ retning.

Der kan dog, indtil der er opnået en endelig afklaring i forhold til ATL, opstå en negativ likviditetspåvirkning på op til 85 mio. kr. vedrørende batteriudskiftningsprogrammet. Den negative likviditetspåvirkning forventes at påløbe over flere kvartaler.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109